Welkom bij de e-bike specialist in Heeze en omstreken Welkom bij de e-bike specialist
EBike Gallery

Klever


Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011. Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.
 

  • POWER: Het meest krachtige aandrijfsysteem voor gegarandeerde maximale snelheden
  • SAFETY: Voorloper in het veilig fietsen op hoge snelheid
  • RELIABILITY: Zorgeloos rijplezier voor vele jaren
  • SUSTAINABILITY: Inspireer mensen om je heen hun woon-werkverkeer anders te doen

De krachtigste en beste e-bike voor onze urban hero


High speed e-bikes zijn voor urban heroes. Voor de liefhebbers van snelheid. Voor de helden die de fiets pakken, ongeacht wind en regen. Voor de mensen die houden van een e-bike design dat power uitstraalt. Voor mannen en vrouwen met een strak schema: een snelle elektrische fiets die jou met 25 of 45 km/u comfortabel van A naar B brengt. Voor mensen die van commuting een ervaring willen maken. Een Klever e-bike of speed pedelec is hét vervoersmiddel van de urban hero.

Make the Klever choice


Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden. Dit moet ook wel, want we maken e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike. Zowel voor werk als voor hun gezin.

  • De krachtige e-bike voor als je écht 45 km/u wilt rijden
  • Volledig uitgerust met de laatste veiligheidstechniek
  • Minder lang onderweg, maar véél meer rijplezier
  • Met de duurzame Klever-accu heb je jarenlang topbereik
     

 

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk